ICT-Security

ICT-Security

De continuïteit van jouw bedrijfsprocessen geborgd

Het idee dat je op een dag op kantoor komt en al je data gegijzeld zijn. Je moet er waarschijnlijk niet aan denken. Hype helpt je om je netwerk en ICT-infrastructuur te beschermen tegen ransomware, virussen, phishing, DDOS-aanvallen en andere vormen van cybercriminaliteit. Zodat de continuïteit van je bedrijf geborgd is en je kunt aantonen dat je in control bent naar bijvoorbeeld de bank, verzekeraar, inspectie of raad van toezicht.

Audits & Scans - Diepgaand inzicht in jouw ICT-veiligheid

Met een security scan brengen we de veiligheid van je netwerk en cloud werkomgeving in kaart. Na afloop weet je wat jouw acute veiligheidsrisico’s zijn en hoe je stapsgewijs kunt werken aan de veiligheid van jouw IT-omgeving. Met phishingtesten en penetratietesten kunnen we jouw ICT-beveiliging ook daadwerkelijk op de proef stellen. Tot slot kunnen we met compliance scans checken of je voldoet aan wet- en regelgeving, branchenormen en dekkingsvoorwaarden die jouw verzekeraar op ICT-gebied stelt.

Configuratie - Security by design in jouw organisatie

Samen richten we je netwerk en ICT-infrastructuur zo in dat veilig werken de standaard is. Dat doen we bijvoorbeeld door je netwerk te segmenteren, een professioneel autorisatiebeleid in te richten en data te classificeren. Doordat je gericht toegang geeft tot informatie en delen van je netwerk, nemen risico’s sterk af. Met een next gen firewall en network access control zorgen we voor grip op je netwerkverkeer. En dankzij immutable back-ups ligt je bedrijf niet meer stil als onverhoopt al je bestanden gegijzeld zijn.

Monitoring & Optimalisatie - Altijd een oogje in het zeil, steeds in control

Wat gebeurt er in jouw netwerk en ICT-omgeving? Dat kunnen we voor je monitoren. Zo kunnen we bij afwijkingen snel ingrijpen en schade voorkomen. Samen kijken we hoe we beveilingstools zoals een firewall steeds scherper kunnen stellen, zonder dat je medewerkers daar iets van merken. Bijvoorbeeld door met behulp van geoblocking netwerkverkeer te blokkeren uit landen waar jij geen zaken mee doet. Natuurlijk voeren we ook updates en patches door om jouw ICT-omgeving veilig te houden.

Awareness & Training - Blijvende aandacht voor veiligheid bij jouw medewerkers

Zelfs de beste technische beveiligingsmaatregelen bieden geen absolute veiligheid. Want cybercriminelen richten zich steeds vaker op medewerkers om binnen te komen in jouw bedrijf. Met awareness campagnes en security trainingen zorgen we dat medewerkers steeds alert zijn en de belangrijkste gevaren herkennen: van phishing tot identiteitsfraude en ransomware.

Waarom andere bedrijven en non-profits voor Hype kiezen

Eén aanspreekpunt
Je hebt één aanspreekpunt voor alles wat met de veiligheid van jouw netwerk en ICT-omgeving te maken heeft. Waar nodig werken we samen met gespecialiseerde partners om jouw veiligheid naar een nieuw niveau te tillen.

Deskundig advies
Van NIS2 tot de AVG en branchespecifieke normenkaders; we gidsen je door de wereld van (informatie)beveiliging, informeren je over ontwikkelingen die jouw organisatie raken en adviseren over benodigde stappen.

Maatwerk aanpak
One size fits all? Daar geloven we niet in. We kijken samen wat er nodig is om jouw ICT-omgeving veilig te maken én te houden. We zorgen dat je grip hebt op de kosten, met een voorspelbaar maandbedrag voor ICT Security.

Keertje sparren over jouw ICT-Security?

Optimale bescherming tegen ransomware, virussen, phishing, DDOS-aanvallen en andere vormen van cybercriminaliteit. Wil je weten hoe we jouw bedrijf kunnen beschermen tegen online criminaliteit? Laten we een keer sparren.

Hype Automatisering