Werken bij Hype

Werken bij Hype

Dit is waar je terechtkomt.

We zijn een allround IT-bedrijf. Wij zorgen ervoor dat onze klanten altijd en overal kunnen werken. Daarbij staan we naast ze: van strategisch advies en het ontwerp van hun IT-omgeving tot het praktische beheer en de support bij vragen of storingen.

Je vindt ons in Barneveld. Lekker centraal in Nederland, dicht bij de A30 en dus perfect bereikbaar per auto.

Vacatures

Senior Accountmanager

Ben jij op zoek naar een job waarin je klanten en prospects vanuit de inhoud adviseert? En waarbij een warme relatie net zo belangrijk is als een goede deal? Dan is een rol als senior accountmanager bij Hype jou op het lijf geschreven.

IT Consultant

Hé IT’er. Zoek jij een uitdagende baan mét een goede werk-privébalans? En wil je niet (meer) steeds hetzelfde IT-kunstje doen? Dan heten we je graag welkom als ITConsultant bij Hype.

Zo is de sfeer bij Hype

Vrijmibo, bedrijfsuitjes; we hebben het natuurlijk allemaal. Tussen de middag lunchen we samen, op vrijdag komen er snacks op tafel.

Je kunt met je collega’s een potje biljarten, tafeltennissen, tafelvoetballen of gamen. Tussendoor werken we natuurlijk ook gewoon keihard, maar de deuren staan altijd open voor een vraag of een praatje.

Staat jouw functie er niet tussen?

Overtuig ons waarom we jou aan zouden moeten nemen, we zijn flexibel en gaan graag met je in gesprek.

Zien we kansen? Dan nodigen we je uit voor een sollicitatiegesprek, al vinden we dat zelf wat zwaar klinken. Zie het als een kennismaking waarbij wij nieuwsgierig zijn naar jouw talent.