Werken bij Hype

Werken bij Hype

Worklove is in the air…

Wij zijn Hype. Eén van de leukste ICT-bedrijven van Midden-Nederland, al zeggen we het zelf. Je krijgt bij ons veel vrijheid om zelf je werk in te richten en beslissingen te nemen.

Je team verandert niet elk half jaar, je kent bij ons klanten persoonlijk en mag er ook naar toe als je dat leuk vindt. Stress? Heb je hier ook weleens, maar jouw werk-privébalans is belangrijk voor ons. Last but not least: je vindt ons in Barneveld. Lekker centraal in Nederland en perfect bereikbaar. Maar genoeg over ons: wie ben jij? 

Vacatures

Senior IT Consultant

Hé IT’er. Zoek jij een uitdagende baan mét een goede werk-privébalans? En wil je niet (meer) steeds hetzelfde IT-kunstje doen? Dan heten we je graag welkom als senior IT-Consultant bij Hype.

Zo is de sfeer bij Hype

Vrijmibo, bedrijfsuitjes; we hebben het natuurlijk allemaal. Tussen de middag lunchen we samen, op vrijdag komen er snacks op tafel.

Je kunt met je collega’s een potje biljarten, tafeltennissen, tafelvoetballen of gamen. Tussendoor werken we natuurlijk ook gewoon keihard, maar de deuren staan altijd open voor een vraag of een praatje.

Staat jouw functie er niet tussen?

Overtuig ons waarom we jou aan zouden moeten nemen, we zijn flexibel en gaan graag met je in gesprek.

Zien we kansen? Dan nodigen we je uit voor een sollicitatiegesprek, al vinden we dat zelf wat zwaar klinken. Zie het als een kennismaking waarbij wij nieuwsgierig zijn naar jouw talent.

Hype Automatisering