Over Hype

Over ons

Wij zijn Hype. Groot genoeg om jouw ICT goed te regelen, klein genoeg om het persoonlijk te houden. Ontdek waar we vandaan komen, wat we belangrijk vinden en wie we zijn!

Gedreven door relatie

De roots van Hype gaan terug naar 1997. Het was de tijd waarin ICT-bedrijven volop fuseerden en steeds groter werden. Had je een vraag? Dan werd je een ticket. Dat motiveerde ons om het anders te doen. Gewoon ‘ouderwets’ betrokken jouw netwerk en ICT regelen. Dat is wat ons al meer dan 25 jaar drijft. Natuurlijk tegenwoordig vaker digitaal en op afstand, maar altijd dichtbij als dat nodig is en met een vast team van medewerkers die de tijd hebben voor persoonlijk contact.

Dit vinden we belangrijk

Denken in oplossingen

Het is makkelijk om te bedenken waarom iets niet kan. Wij houden juist van een beetje uitdaging en lopen niet weg als het moeilijk wordt. Hoe kan het dan wel?

Eerlijkheid voor alles

Omdat we het beste met je voor hebben, zeggen we het eerlijk als we iets geen goed idee vinden of als iets beter kan. Dat waarderen we ook andersom.

Dienstverlenend zijn

We willen jou met ICT helpen om te groeien. Daarom zoeken we naar de oplossing die voor jou werkt, ook als dat voor ons lastiger is of minder oplevert.

Verantwoordelijkheid nemen

Loopt iets niet lekker of zijn er problemen? Oplossen gaat voor discussiëren en we denken ook mee als iets buiten onze scope valt.

Onze visie op samenwerking

ICT-ontwikkelingen gaan razendsnel. Wat vandaag goed werkt, hoeft morgen niet meer de beste oplossing te zijn. Dat vraagt in onze ogen om andere manieren van samenwerken.
Meer proactief, met een gedeelde verantwoordelijkheid en vanuit een gelijkwaardige relatie. Daar streven we elke dag naar. Natuurlijk maken we goede afspraken.

Maar geef je ons vertrouwen en de ruimte om onze ervaring en expertise in te zetten zonder alles vooraf dicht te timmeren? Dan haal je het meeste uit onze samenwerking.
We zijn op ons best wanneer we zowel strategisch mogen meedenken als met de handen in de kabels en code zitten. Maar we vinden het ook geen probleem om samen te werken met jouw ICT-specialisten en andere leveranciers of partners.

Maak kennis met jouw ICT’ers

Joost, Saskia, Gerrit, Tim; bij Hype ken je de medewerkers die zich bezighouden met jouw netwerk bij naam. Zij kennen jouw organisatie en weten wat je bezighoudt. Dat schakelt lekker makkelijk. Benieuwd wie wie is?

Maatschappelijk betrokken

Succes draait om meer dan winst onderaan de streep.
Daarom zijn we (lokaal) betrokken bij maatschappelijke organisaties die zich inzetten voor kinderen.
We steunen onder meer het Ronald McDonald Kinderfonds en Kinderhospice Binnenveld.

Hype Automatisering