Over ons

Over ons

Hype Automatisering is al sinds 1997 uw partner in professioneel systeembeheer. Wij realiseren enterprise oplossingen voor het MKB op basis van slimme en innovatieve IT infrastructuren.

Enterprise oplossingen voor het MKB

Ons doel is het realiseren van slimme en innovatieve IT infrastructuren. Zodat organisaties overal, snel en veilig, de beschikking hebben over hun kritische applicaties en data. Dit doen we door het geven van strategisch advies, ontwerpen, bouwen en beheren van de volledige infrastructuur.

We gebruiken hiervoor producten van marktleiders zoals Microsoft, VMware en Citrix op softwaregebied en HP, Cisco, Fortinet, Ubiquiti en Aerohive op hardwaregebied. Deze zetten we zo in dat er een geheel ontstaat dat groter is dan de delen waaruit het is opgebouwd.

Het slim inzetten van IT oplossingen is onze kracht en onze passie. Wij realiseren dit door de inzet van zeer ervaren specialisten die hun sporen hebben verdiend. Specialisten die verder gaan dan een “out of the box” product. Kwaliteit leveren door kwaliteitsmensen.

Consultancy

Vakkundig systeem- en netwerkbeheer bij u op locatie; vaste gezichten voor detachering, consultancy en projectmanagement.

Custom cloud

Uw servers en werkplekken in uw eigen private of hybride cloud. Op maat gemaakt volgens uw wensen; veilig in Nederland.

Moderne werkplek

Snel inzetbare, schaalbare toepassingen op ons hoogwaardige platform; de flexibiliteit die uw organisatie nodig heeft.

Connectivity

VOIP-telefonie. Draadloze en bekabelde LAN en WAN-verbindingen, PIN, IPVPN’s, dynamische routingprotocollen en meer.

Onze visie en missie

Businessmodellen veranderen snel en worden plaats en tijd onafhankelijk. Het doel is efficiëntere en meer servicegerichte processen te realiseren. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar snel op en organisaties moeten creatiever worden om hun klanten te binden en te behouden. In het licht van deze ontwikkelingen is de IT infrastructuur van cruciaal belang.

Het realiseren van slimme inzet en innovatieve inrichting van IT infrastructuur zodat onze klanten altijd, overal, snel en veilig de beschikbaarheid hebben over hun kritische applicaties en data.

Hype Automatisering gelooft in lokaal werk met lokale mensen en lokaal bijdragen aan een betere samenleving. Daarom steunen wij doelen uit onze regio die wat extra’s doen voor kinderen en hun ouders. Wij steunen het Ronald McDonald Kinderfonds en Kinderhospice Binnenveld uit Barneveld.

Please select listing to show.

Mogen we jouw IT onder de loep nemen?

Is jouw onderneming toe aan een frisse kijk op de IT-omgeving? We gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.