Networking

Een zorgeloos netwerk en optimale connectiviteit

Haperend of traag internet frustreert medewerkers en verlaagt de arbeidsproductiviteit. En valt de netwerkverbinding weg? Dan staat je organisatie of bedrijf snel stil. Daarom kiezen veel mkb-bedrijven en non-profitorganisaties voor een veilig, betrouwbaar en toekomstbestendig netwerk van Hype. Zullen we ook voor jou de toegang tot data en applicaties en de continuïteit van je business borgen?

Ontwerp & aanleg - Een netwerk dat naadloos aansluit bij jouw processen

Op basis van een site survey ontwerpen we een netwerk dat naadloos aansluit bij jouw processen, met dekking tot in de kleinste hoeken en gaten. We realiseren zowel wifi-netwerken (WLAN) en vaste netwerken (LAN) als gekoppelde netwerken voor meerdere vestigingen of filialen (WAN en SD-WAN). Veiligheid, betrouwbaarheid en toekomstbestendigheid zijn daarbij altijd het uitgangspunt.

Netwerksegmentatie - Beperk risico’s door je netwerk slim op te delen

Gasten, klanten, patiënten, leveranciers en medewerkers; het aantal gebruikers van je netwerk wordt steeds diverser. En je hebt ook te maken met een groeiend aantal devices én iOT-apparatuur. Van scanners in warehouses tot robots in de productielijn en beveiligingscamera’s rond je pand. Met virtuele netwerkzones (vlan’s) voorkomen we dat jouw complete netwerk te benaderen is via bijvoorbeeld een zwakke plek in de instellingen van zo’n camera. Zo beschermen we kritische data en bedrijfsapplicaties.

Netwerktoegangscontrole - Alleen geautoriseerde toegang tot jouw netwerk

Met Network Acces Control (NAC) zorgen we ervoor dat alleen medewerkers en andere mensen die jij toegang wil geven bij je data kunnen. Maakt iemand verbinding met het netwerk? Dan wordt zijn of haar identiteit geverifieerd en gecheckt of de computer, laptop of smartphone goed beveiligd is. Een prettige gedachte. Eventueel kunnen we ook automatisch al het binnenkomend verkeer scannen met behulp van Deep Packet Inspection (DPI). Want vertrouwen is goed, controle is beter.

Waarom andere bedrijven en organisaties voor Hype kiezen

Hoog kennisniveau
Van ontwerp tot aanleg; we beschikken op alle netwerkvlakken over ruime ervaring en diepgaande kennis. Hierdoor zijn we in staat om voor jou een betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig netwerk te realiseren.

Samenwerken in jouw belang
Bij je netwerk zijn vaak partners betrokken. Denk aan een VoIP-leverancier of een cloudserviceprovider. We werken graag samen. Daarbij zetten we jouw belang voorop en schuiven we verantwoordelijkheden niet af.

Snelle, deskundige support
Een dedicated team van ervaren technisch specialisten staat klaar om jou razendsnel te helpen bij netwerkproblemen. Je schakelt direct met experts, die als het nodig is gewoon op locatie langskomen om iets op te lossen.

Keertje sparren over jouw netwerk?

Is jouw onderneming toe aan een stabiel en veilig netwerk? We gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Hype Automatisering