Werkplek

Een veilige, schaalbare en toekomstbestendige IT-omgeving

IT is of wordt de backbone van je organisatie. Dat vraagt om een veilige, schaalbare en toekomstbestendige ICT-omgeving. Een omgeving waarmee jij kunt inspringen op nieuwe kansen. Een omgeving die het medewerkers gemakkelijk maakt om (samen) te werken. Een omgeving die goed beschermd is tegen de digitale bedreigingen van vandaag en morgen. Zullen we zo’n IT-omgeving voor jou realiseren?

Migratie - Soepel en snel met je bedrijf over naar de cloud

Met een publieke of private cloud is jouw bedrijf klaar voor de toekomst. Je hoeft niet langer zelf te investeren in servers, onderhoud en beveiliging. Ook lift je mee op innovaties van cloud providers. Hype realiseert zowel standaard als maatwerk clouds in Microsoft Azure, ongeacht de complexiteit van jouw applicatielandschap. Met onze projectmatige aanpak zorgen we voor een soepele en snelle migratie naar de cloud. In sommige gevallen is een on premise of hybride omgeving een betere oplossing, bijvoorbeeld in productieomgevingen. Daar denken we graag met je over mee.

Online werkplek - Altijd en overal werken met een online werkplek

Met een online werkplek kunnen jouw medewerkers altijd en overal werken. Even inloggen en ze hebben toegang tot alle applicaties, systemen en data die ze daarvoor nodig hebt. Hype richt voor al jouw teams een werkplek op maat in. We gebruiken daarvoor Microsoft 365 en hosten online werkplekken in Microsoft Azure. Lekker betrouwbaar, toekomstbestendig en schaalbaar. Want krijg je er een collega bij? Dan zetten we in no-time een extra online werkplek klaar!

Beheer - Eén aanspreekpunt voor al jouw ICT-zaken

Een nieuwe laptop, printer of kabel nodig? Regelen we. Updates doorvoeren, licenties verlengen en back-ups maken? We’ve got your back. Servers onderhouden, systemen beheren en netwerken monitoren? We doen het allemaal. Hype verzorgt graag het complete technische beheer, functioneel beheer en applicatiebeheer voor jouw organisatie. Doe je liever een deel zelf: ook geen probleem! Dan werken we samen met jouw IT-medewerkers.

Waarom andere bedrijven en non-profits voor Hype kiezen

Jouw processen centraal
Hoe werken jouw medewerkers nu? Hoe heb je processen ingericht? En welke groeiambities heb je? We vragen je het hemd van het lijf, zodat we een ICT-omgeving kunnen inrichten die naadloos aansluit bij jouw bedrijf.

Samenwerken in jouw belang
Bij je ICT-omgeving zijn vaak partners betrokken. Denk bijvoorbeeld aan een VoIP-leverancier. We werken graag samen. Daarbij zetten we jouw belang voorop en schuiven we verantwoordelijkheden niet af.

Snelle, deskundige support
Een dedicated team van ervaren technisch specialisten staat klaar om jou razendsnel te helpen bij ICT-problemen. Je schakelt direct met experts, die als het nodig is gewoon op locatie langskomen om iets op te lossen.

Keertje sparren over jouw ICT-omgeving?

Waar sta je nu, waar wil je naartoe en hoe kan de moderne werkplek je daar bij helpen? Daar denken we over mee. Ook adviseren we je over implementatie van innovatieve technologie in je ICT-omgeving en netwerk.

Hype Automatisering